Предлагани Услуги

Екипът на Консултантска Къща “Black Point” предлага услуги в сферата на успешното развитие за всички типове Организации и структури/Клубове в обществения сектор, Търговски дружества и Фирми, както и публични личности и общественици.

Ние можем да организираме процесите така, че Вашият бизнес да стане печеливш, а вашето лого – успешна марка. Ако желаете Вашият търговски обект или предлаганата от Вас услуга или кауза да достигнат наистина до потенциалният клиент или аудитория,  това да бъде печелившо за Вас – ние ще Ви изградим плана, по който това да стане факт. Ако искате работещите за Вас кадри да работят за Вас с желание и амбиция – обърнете се към КК „Black Point”. Имате нужда от правилното таргетиране и маркетинг, адаптиране към новото ниво на бизнеса в рекламата, социалните мрежи и медиите? Желаете да бъдете лидер на пазара или публичния сектор? Стартирали сте от нулата, но искате да бъдете на първа линия – ние ще Ви помогнем! Имате проблем в реализацията или просто искате да надградите до следващото ниво? Правилното предлагане на услугата и продукта са Ваш приоритет, но ние можем да Ви покажем как то да бъде успешно в бизнес резултата и публичния образ.
             Създали сте Организация, но имате нужда Вашата структура да бъде правилно изградена? Необходим Ви е план за качествено позициониране в обществения сектор? Или може би имате кауза в обществото, а искате тази кауза да привлече и други? Как да създадете своя собствена Организация, как да обхванете целия процес от регистрацията в Съда до нейния брандинг и успешното и позициониране в публичния сектор? Искате да бъдете първи във Вашата кауза? Необходим Ви е план за действие, структуриран от „А“ до „Я“ по успешен модел. Трябва Ви PR и публично присъствие, изграждане на имидж и правилно структуриране на цялостната Ви йерархия. Независимо какъв тип е Вашата публична организация / обществен клуб / общество – ние можем да Ви помогнем да го изградите правилно и успешно!
            Ако сте публична личност или тепърва желаете да се реализирате в обществения сектор индивидуално, ние ще Ви помогнем да се реализирате по правилния път. Консултираме и получаваме информация, а следващият етап е да градим Вашият успех!

Ние можем да направим Вашата дейност успешна в обществото.
meeting-with-table-in-foreground-grayscaleУслуги, предлагани за Организации и Фирми, Частни лица в публичния сектор:
– Изготвяне на стратегически План за развитие на марката / структурата.
– PR Agency за популяризиране на дейността и публичен образ.
– Management School за обучение по управление на процесите в работата с кадри, трети страни, партньори, подчинен персонал, членове и поведение за успешен мениджмънт.
– Предлага се база данни с отлична мрежова линия от готови контакти и връзки с подходящи партньори на национално и международно ниво.
– Курсове и лекции с отлично подготвени и практически насочени Лектори за мотивиране на екипа / кадрите / персонала.
– Предлага се намиране на подходяща аудитория, изготвяне на План за достигане до максимален таргет подходящи членове / клиенти на Вашата Организация / Бизнес структура. За физически лица и публични личности: подход към целева аудитория.
– Обучение по процес за таргетиране към подходящите Клиенти. За малки и средни фирми: цялостен процес по план за насочване към подходяща аудитория от сегментирания пазар.
– Организиране на семинари и обучения. КК “Black Point” има ресурс да организира изцяло на територията на цялата страна необходимото обучение, семинар и публично мероприятие за Вашият екип / клиенти / аудитория. Целият кръг на затворения процес по организирането и провеждането се организира от Нас.
– Провеждане на лекции и мотивационни семинари, тренинги с най-добрите практици и лектори по таргетирана от Вас тема.
– Мотивация на екипа и/или персонала, предлагат се индивидуални планове за работа с всеки избран от Вас кадър за неговата лична мотивация и повишаване на трудоспособност и ефективност.
– Предлагаме готов модел по индивидуален план за Маркетинг на Вашата услуга и предлагания от Вас продукт. Изготвяне на план за продажби, съобразен с Вашата пазарна ниша и желаните обеми на оборот. За организации в публичния сектор: изготвяне на Маркетинг стратегия и PR план за съставяне на подходящо целево позициониране сред аудиторията, включваща цялостния процес от логотип до крайно налагане на бренда.
– Обучение по продажби и търговска дейност, предлагане на услугата / продукта.
– Предлагаме месечен план “Дух на екипа” за мотивация на кадрите и мобилизация за постигане на поставените цели.
– Цялостен Брандинг за новосъздадени организации и фирми, публични личности.
– Подготовка, създаване и поддържане на всички Ваши канали в социални мрежи. Подходящо позициониране, създаване на съдържание, модели на публикации. Предлагаме поддръжка на имиджа и предлагането, актуално към най-новите тенденции, гарантирано качество от опитни PR специалисти и уеб-студиа.
– Предлагаме установяване и поддръжа на процеса на работа с национални и регионални медии, изготвяне на пиар публикации, цялостен процес от създаването на материала до неговата публична реализация. Таргетиране на подходящите материали и изготвянето им съобразно крайната цел, публикуването им в подходящите целево партньори.
– Подготовка на кампании за публични личности и лица от обществения сектор. Предлага се цялостен процес по индивидуален план.
– Предлага се широк избор от лектори, специалисти, таргет контакти, медийни консултанти, пиари и експерти в областта на изграждането на публичен образ за аудитория, клиенти и кадрова база.
– Изготвяне на личностен имиджов план за налагане на образ за публични личности в обществото.
– Предлага се широк избор от доставчици на услуги за видео заснемане, монтаж, професионални фотосесии и дизайнери, web програмиране на приложения и сайтове, креатори на рекламни материали, логотипове и др.

self-trust-and-success

Свалете Презентацията на КК “BlackPOINT” от тук:

PDF BP Presentation