За Нас:

Консултантска Къща “Black Point”е създадена през 2018 г. от екип професионалисти с експертен опит в областта на развитието на организации, фирми и клубове. Визионерството към успехът е основната сила на BlackPOINT. С наше съдействие и участие са изградени и вкарани в графа „успешни“ някой от най-големите фирмени структури и търговски дружества, фондации, политически, неправителствени, национални и световни движения и клубове. Слоугънът на екипа ни е: „Защо да не бъдеш първи?“

shutterstock_184808168-e1461864190551-01

КК “Black Point” развива дейност и оперира на територията на цяла България. Независимо откъде сте, ние можем да Ви предложим нашите услуги във всяка точка на страната. Екипът с който работи Ръководството ни притежава необходимият практически и научен потенциал, експертиза и модерен адаптиран към съвременната актуална обстановка опит за да развие Вашият успех до желаното от Вас ниво!

Създател и C.E.O (Chief Executive Officer) на Консултантска Къща “Black Point” е г-н Тодор ЙОСИФОВ, един от съсобствениците на Фирмата ни SIGMA GROUP CORPORATION LTD. Повече за нашия Мениджър, неговият опит и успехи през годините може да разберете от тук: www.TodorYosifov.com

“Успехите не трябва да бъдат свързвани само с дарба, но и със солиден опит и труд. Преди много години започнах работа за една фирма – тя стана много добре организирана и пазарно ориентирана. Печеливша. Когато създадох впоследствие ty1собствена бизнес идея и я внедрих на пазара – тя стана първа в бранша си… Предприятията които управлявах се превърнаха в лидери в своят бранш. Има разлика между Мениджър и Лидер, както има разлика между това да си в обществото и бизнеса, но и да си успешен там. Организациите, които създадох и развих с Екипа ми са най-големият бранд в областта на каузите си.  Добрият Ръководител превръща хората в личности. Този лидер, който аз реша да създам впоследствие се превръща в номер 1! Обичам, когато се вижда, че клубовете и структурите, които съм създал, менаджирал и участвам в тях вървят винаги напред и са първи в каузите си, те са вече марка! Хората около мен не са работници, аз ги превърнах в кадри. Превръщам обикновеният човек в лидер, продукта – в продаван бранд, а добрата идея в успешна кауза за обществото, това е моята мисия…”Тодор Йосифов, C.E.O. “Black Point Consulting”


Членове и експерти към екипа ни са едни от най-добрите и актуални имена в бранша ни. За нас няма невъзможни неща и успехи, които да не могат да бъдат постигнати!


 

Първите ТРИ причини да изберете “Black Point Consulting” :
– Ако искате да повишите продажбите си и Вашият Бранд да бъде успешна марка, а Вашият екип да бъде мотивиран да достигне още по-високи резултати.
– Ако желаете да направите своят Клуб или Организация работеща, добре структурирана и каузата Ви да бъде успешна, но и обществото да разбере това.
– Ако мислите, че е дошъл момента Вие да бъдете публична личност и да покажете в пълен мащаб силата на своят потенциал пред обществения сектор, привличайки аудитория и надграждайки нивото на конкурентите си с думата “успешен”!

  • Мисия на “Black POINT Consulting”: да помогне на добрите идеи да се превърнат в успешни резултати.
  • Цел: Вашата работа и потенциал да бъдат оценени по достойнство от избрания таргет, а това ще бъде наш ангажимент.
  • Слоугън: “Защо да не бъдеш първи?” Ние знаем как…

 

ClimateRealityLeadershipCorp_hdr_03