Защо е важно да #Побеждаваме?

Понякога в живота се случва да си кажем: “не е важна победата, важно е да участваме…”
Защо е погрешно това схващане в организационния живот и в бизнеса? Ако Вие сте публична личност дали е добре за Вас просто да сте част от процесите или да ги водите Вие лично напред?

“Преди да падна за първи път в нокаут не знаех какво е усещането на истинската победа! — Майк Тайсън

А дали наистина е така? Едно от най-верните неща, които трябва да отбележим, че няма цена, която да не си заслужава да бъде платена за да усетим вкусът на победата! Ако въпросът стои в личен план, тогава имаме избор. Но ако става въпрос за бизнесът Ви, Вашата публична организация или публичният образ на един общественик, тогава победата е приоритет. За да бъдеш лидер на пазара, неможе просто да участваш в него. За да бъде водеща каузата на Вашата организация, тя не може да бъде просто сателит на някоя голяма структура и да стои в нейната сянка. Вашата дейност трябва да бъде различна и успешна за да усилва силата на идеята за успех, с която сте създадени. Ако сте общественик и сте просто част от многото, тогава ще бъдете бързо забравен. Но ако изградите свой собствен стил и имидж, ако хората подкрепят Вашето мислене и идеи, ако имате собствен таргет? Тогава ще бъдете първи пред останалите и със сигурност ще трябва да обмислите следващите си мащабни ходове.

От самите Нас зависи дали ще бъдем първи пред тълпата от еднакви или ще бъдем последователи на вторите. И дали искаме да рискуваме за да постигнем успеха, който ще ни доведе до истинският успех на каузата ни, до изграждане на нашето собствено име и до превръщането на логото, чертано на салфетката в Бранд, който хората ще помнят и копират в бъдеще заради успехите му.

Бъдещето е във Вашият следващ успешен #ХОД!
Black POINT Consulting 2018 #TeamSUCCESS /// http://www.blackpoint-bg.com

basketball game sport player in action isolated on black background

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s